Co je to Lyoness?

31.01.2012 18:33

Co je to Lyoness?
Lyoness je mezinárodní nákupní společenství - mezinárodní věrnostní systém. Základní princip Lyoness zní: Z každého nákupu peníze zpět. Výhoda pro všechny členy Lyoness tedy spočívá v tom, že získávají z každého nákupu, který učiní u kterékoliv z více než 20.000 partnerských společností, peníze zpět na svoje osobní konto.  
Pokud chcete výhody Lyoness využívat i Vy, řekněte si o svoji věrnostní kartu! Kontaktujte nás na tel.: 608958130 a budete mít okamžitě možnost čerpat všechny výhody Lyoness.
Registrace i členství v Lyoness jsou zcela bezplatné a nezávazné.

Mohu s Lyoness nakupovat levněji také u jiných obchodníků?

Ano, společnost Lyoness propojila jedinou zákaznickou kartou již více než 20.000 obchodníků po celé Evropě. Mezi významné obchodní partnery, kteří se k Lyoness v ČR připojili, patří například tyto obchodní řetězce: Interspar, Tesco, KIKA, Baťa, Baumax, Sportisimo, Pietro Filipi, HUMANIC, Blažek, ÖMV, Vögel Switzerland, Marks&Spencer, dále např. i dodavatel el. a plynu společnost Optimal Energy, cestovní kanceláře, internetové obchody (např. Mall.cz, Slevomat.cz,BonyBony, Spa.cz), realitní a stavební společnosti, restaurace, hotely, lékárny, lékaři, fit centra, advokáti, reklamní agentury, odhadci, prodejci automobilů, autoservisy, dětské zboží, móda, nábytek, dovolená... najdete zde prostě vše, co Vás napadne ... a hlavně vše, co denně nakupujete!  

Kompletní seznam obchodníků u nás i ve světě najdete na www.lyoness.cz .

 

Jsem rád, že Vám, našim věrným zákazníkům, můžu díky Lyoness Cashback Card ušetřit peníze nejen za využívání služeb u nás, ale i za ostatní běžné nákupy.

Děkuji Vám za Vaši věrnost

Pavel Struneček

Jednatel společnosti.

 

Kontakt

Taxi - Struneček

strunecekpavel@seznam.cz

Nádražní 341, Nelahozeves 27751

+420 608958130

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode